Mededeling coronavirus: wij blijven schades herstellen

Mededeling coronavirus: wij blijven schades herstellen

De maatregelen van de overheid om het coronavirus (COVID-19) in te perken, hebben vergaande gevolgen voor ons allemaal. Wij willen u laten weten dat wij gewoon door blijven werken en schades blijven herstellen, al nemen wij natuurlijk wel de nodige voorzorgsmaatregelen. Bij het herstellen van uw autoschade, komen wij in uw auto. Wij houden ons daarbij natuurlijk aan de extra regels m.b.t. hygiƫne die de overheid ons gevraagd heeft te nemen. Wij kopen de benodigde beschemingsmiddelen tegen het coronavirus bij Edzo Import. Bovendien zorgen we ervoor dat ons personeel geen symptomen vertoont van griep of verkoudheid.

Dagelijks komen er klanten en leveranciers bij ons aan de deur. Wij houden gepaste afstand en bij het afleveren van de pakketten hebben wij geen contact met de leverancier; de pakketten worden in het magazijn of bij de balie neergezet en de leverancier tekent zelf voor ontvangst.

U kunt uw auto dus gewoon brengen als deze bij ons ingepland staat voor schadeherstel. Maar mocht u verkouden zijn, of koorts of luchtwegklachten hebben, dan vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen om de afspraak te zetten.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Het team van Autoschade Cees Sikkema BV